Waarom webdesign professioneel uitbesteden?

Het belang van een creatief webdesign in de event & horecabranche

 

Creatief & onderscheidend

Zoals jij als geen ander zult weten, draait in het in event & horeca om gastbeleving. Ook online draait het om het bieden van een aantrekkelijke website beleving, waarmee de bezoeker kan worden verleid om voor de producten of diensten van jouw event- of horecabedrijf te kiezen. Jouw website design moet creatief en onderscheidend zijn!

Een mooie website heeft echter nog steeds geen effect, als er geen website bezoekers worden aangetrokken. Jouw website zal ten minste vindbaar moeten worden via Google, social media of andere platforms. Maar eigenlijk is er méér nodig dan dat alleen; het gaan om een totaalaanpak van online marketing.


Wat zijn de nadelen van zelf uitvoeren?

  • Standaard web applicaties (bijv. WIX of jouwweb zijn functioneel vaak te beperkt. Specifieke wensen om het proces voor jouw klanten makkelijker te maken, zijn vaak niet in te realiseren.

  • Vaak wordt gebruik gemaakt van standaard templates, wat jouw website niet creatief en onderscheidend genoeg maakt.

  • Het opzetten en inrichten van een eigen website kost erg veel tijd, omdat je de applicatie moet leren kennen en omdat je waarschijnlijk minder ervaring zult hebben met website ontwikkeling.
  • Als je zelf niet goed bekend bent met SEO (vindbaar worden in Google is het een moeilijk gebied om zelfstandig resultaat in te boeken. Jouw website zal dan waarschijnlijk niet of nauwelijks vindbaar zijn via Google of Bink.
  • Zonder duidelijke online marketing plan en het beschikken over de juiste online marketing software, zal het moeilijk worden om structureel nieuwe bezoekers naar de website te krijgen.


Wat zijn de voordelen van uitbesteden Via Wallhalla?

  • Een uniek, maatwerk webdesign, uitgevoerd met detaillistisch oog voor event & horeca beleving

  • Project wordt gerealiseerd door specialisten in elk deelgebied (web design, programmeren, SEO teksten etc.

  • De uitvoering ligt in handen van een professioneel team, waardoor het jouw bedrijf relatief weinig tijd kost
  • De totale online zichtbaarheid wordt in één keer geoptimaliseerd (social media, online platforms etc.
  • Een all-in-one oplossing met diverse online marketing software tools. De applicatie biedt zeer veel flexibiliteit voor het automatiseren van bedrijfsprocessen of het implementeren van specifieke website wensen.Bekijk meer informatie over ons all-in-one web marketing pakket voor event & horeca bedrijven.

17 July 2018