Hoe wordt mijn bedrijf ook online onderscheidend?

Lees wat Wallhalla verstaat onder beleving

Prikkeling van de zintuigen

Beleving wordt in het algemeen gezien als een persoonlijke ervaring. Die ervaring kan positief maar ook negatief zijn. Het is een samenspel van waarnemingen, gevoelens, gedachten en gedrag van een persoon.

Vanuit wallhalla zien we beleving als een zeer positieve ervaring; een optimale staat van zijn, waarin alle zintuigen op een zeer positieve manier worden geprikkeld. Denk in deze context aan een totaalbeleving met stijlvol aangeklede ruimtes, smaakvolle, culinaire verrassingen en verrassend, hoogstaand entertainment.

Hoe presenteer je beleving online?

Bij beleving gaat het dus om een prikkeling van de zintuigen. Dit kun je ook online bereiken met een aantrekkelijke sfeer, uitstraling, dynamiek en beleving!. Denk hierbij aan duidelijke sfeerimpressies met levendige fotos in groot formaat, dynamisch video materiaal, 360 graden views, Virtual reality, animatie videos en een website design dat volledig aansluit bij de uitstraling van jouw event of horecabedrijf.


Visie van Wallhalla

Je zult jouw website bezoekers en potentiële klanten enthousiast moeten zien te krijgen over de beleving die jouw event- of horeca bedrijf kunt bieden. Het gaat er om dat een website bezoeker een zo realistisch mogelijk beeld krijgt van jouw producten en diensten in de prakrijk. Wees dan ook vooral creatief in het bieden van plezier, inspiratie en een intense ervaring aan jouw website bezoekers! Biedt jouw website bezoekers een Online Event Experience!Bekijk meer informatie over ons all-in-one web marketing pakket voor event & horeca bedrijven.

17 July 2018