Creatieve idee├źn voor een baby shower

Hoe kun je er iets speciaals van maken?..


Als alternatief voor het traditioneel individuele kraambezoek, wordt er steeds vaker gekozen voor het organiseren van een babyshower. 

Jouw baby centraal

Het hoeft geen verdere uitleg dat het bij een baby shower om jouw baby draait. Creëer dan ook een sfeer waarin jouw baby centraal staat. Dit kan gewoon bij jullie thuis óf op een andere locatie. Het gaat er uiteindelijk om dat jullie de baby shower tot in de kleinste details vorm geven in één door jullie gekozen stijl.

De uitstraling van jouw babyshower

Wat is de naam van jouw baby? Verwerk die naam zoveel mogelijk in de aankleding. Afhankelijk van of het een meisje of jongen is, kun je voor traditioneel roze of blauw als kleur kiezen, maar durf hier ook vanaf te wijken!.. Van de entree, de cadeautafel tot de statafels en de wieg. Kleed jouw feestje zoveel mogelijk aan én zorg dat het van A tot Z klopt.

Maak er een familiefeest van..

Babyshowers vinden logischerwijs altijd overdag plaats. Afhankelijk van de samenstelling van de familie zijn er vaak veel neefjes en nichtjes aanwezig. Zorg dan ook goed voor de kleintjes!.. Maak bijvoorbeeld vrolijke cupcakes in combinatie met roze of blauwe limonade. Deel ballonnen en babyborn chocolaatjes uit. Biedt wat creatieve activiteiten zodat de kinderen gedurende de babyshower lekker bezig worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan het kleuren van babyborn kleurplaten of het in elkaar knutselen van feestmutsen.


Ook al heb je slechts een beperkt budget. Met creativiteit kun je er van een babyshower echt iets bijzonders maken!


18 June 2018